Ihana sunnuntai; ei kiirettä mihinkään. Vatsatauti selätetty ja takana koulun avoimet ovet ja Houtskärin VPK:n 30-vuotisjuhlat. Ruoka oli herkullista, seura iloista ja tanssilattiaa kulutettiin ahkerasti. Musiikista vastasi ahvenanmaalainen Högtryck.
Tänään kotona herkkuruokaa: parsaa, keitettyjä perunoita ja suolattuja, keitettyjä ahvenia. Abborr o päron, kuten Houtskärissä sanotaan. Tosin oikeaoppisesti ahvenet pitäisi keittää kuorellisten perunoiden päällä samassa kattilassa.
Ja ahven oli hyvä! :D
VastaaPoistaNiin olikin! :)
VastaaPoistaDet ser jättegott ut, själv orka jag inte laga man alls idag. Blev Biffi och en smarri hamburgare, det var också gott:)
VastaaPoistaHade inte riktigt samma alternativ, Anja, annars...
VastaaPoista